För akuta besvär prova i första hand att ringa oss på

Vasagatan 18, Göteborg
031-138 560

Kungsportsavenyen 30, Göteborg
031-778 10 31

Alternativt kan du lämna ett meddelande här med ditt tel nummer så ringer vi upp så snart vi kan.

implantat

Tandimplantat i Göteborg

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg gör vi tandimplantat. Alla vill kunna visa upp ett vackert leende med ett naturligt utseende. Att göra ett tandimplantat är ett sätt att förändra sitt utseende. Idag är det en etablerad och säker metod att ersätta tänder med implantat. På Vasa Viktoria har vi tillgång till en kunnig käkkirurg med lång erfarenhet av implantatkirurgi. Vi kan snabbt göra bedömningen huruvida du behöver ett stort eller mindre kosmetiskt ingrepp med målet att ge dig tandraden du alltid drömt om.

Vi är din klinik i centrala Göteborg som gör tandimplantat med naturliga resultat.

Tandimplantat med Astra Tech

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg jobbar vi med Astra Tech, ett av marknadens bästa och mest dokumenterade system inom tandkirurgi samt tandimplantat. Med hjälp av Astra Tech får vi stora möjligheter att skapa en passande lösning för dig, oavsett förutsättningar. Om ben saknas för behandling har vi även möjlighet att sätta in konstgjort ben som säkrar ett gott resultat för ditt tandimplantat.

Våra behandlingar

Vasa Viktoria Tandvård hjälper vi kunder dagligen som är i behov av tandvård. Vi utför allt från akut tandvård till estetisk tandvård som tandblekning och tandimplantat på vår klinik i Göteborg. Vår tandhygienist hjälper dig med rengöring av dina tänder och vår tandkirurg hjälper till om du behöver en mer avancerad tandvård.

Gör ditt tandimplantat
hos Vasa Viktoria i Göteborg

Vasa Viktoria Tandvård är din tandläkare i Göteborg som utför tandimplantat som ger ett naturligt utseende. Vi har en lång erfarenhet där vi under åren har hjälpt kunder att få tandraden och leendet de alltid drömt om.

Kom in till oss i Göteborg för en första gratiskonsultation med vår tandkirurg eller boka din tid på: 031-138560