Tandhygienist

Tandhygienist i Göteborg

Söker du en tandhygienist i Göteborg? Välkommen till Vasa Viktoria, vi hjälper kunder dagligen med allt från akut tandvård till estetisk tandvård.

Professionell tandhygienist

Vår tandhygienist arbetar alltid med förebyggande tandhälsovård. Utifrån grundliga undersökningar, diagnostik samt sjukdomsbehandlande åtgärder inom karies och parodontit (tandstensborttagning), information om munhygien och kostråd ger vi dig välriktade instruktioner om hur du behåller en god munhälsa.

Våra behandlingar

Hos oss på Vasa Viktoria kan du bleka dina tänder eller ta bort missfärgningar (från rökning, snusning, kaffe eller rödvin) med hjälp av airflow. Vid behov ger vi kunden smärtlindring. Vår tandhygienist har även specialkunskaper i rökavvänjning, tandvårdsrädsla, äldretandvård och motiverande samtal. Hos oss får du individuell information och instruktioner om hur du behåller ett friskt och vackert leende.

tandhygienist

Tandhygienist hos Vasa Viktoria

Söker du en professionell tandhygienist i Göteborg? Kontakta oss på Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg! Vi garanterar dig en tid hos oss inom 24 timmar och svarar dig inom en timme. Har du dragit dig för att gå till tandläkaren? Nu är det dags att boka in din tid hos oss. Vi är din personliga tandläkare i Göteborg som hjälper dig som är i behov av tandvård.

Boka tid för tandvård

Du kan alltid ringa oss för en rådgivning inför ditt besök. Du är välkommen att skicka en kort beskrivning av vad du önskar hjälp med, så kontaktar vi dig per mail eller telefon inom en timme under våra ordinarie telefonöppettider. Ring oss på: 031-138560 eller kontakta oss via meddelandefunktionen på hemsidan.

Våra öppettider

Vår tandläkarmottagning erbjuder tider under vardagar från kl. 07.00 till 10.00 samt lördagar kl. 08.00-12.00. Vi jobbar ständigt för att så flexibelt som möjligt kunna hjälpa våra kunder som behöver tandvård.

För akuta besvär prova i första hand att ringa oss på 031-138560

Alternativt kan du lämna ett meddelande här med ditt tel nummer så ringer vi upp så snart vi kan.

Ditt namn

Telefon

Ditt meddelande

BOKA
AKUT
RING