För akuta besvär prova i första hand att ringa oss på

Vasagatan 18, Göteborg
031-138 560

Kungsportsavenyen 30, Göteborg
031-778 10 31

Alternativt kan du lämna ett meddelande här med ditt tel nummer så ringer vi upp så snart vi kan.

Komposit fasader i Göteborg

Har du problem med ojämnheter, missfärgningar eller oönskade tandformer? Om du vill förbättra utseendet på dina tänder så rekommenderar vi komposit fasader. Kompositteknologin har gjort stora framsteg med nya material och tekniker kan vi idag skapa mycket naturliga resultat utan någon slipning av tänderna. Vi bygger upp lager för lager på den egna tanden.

Kontakta oss för att boka en tid på: 031-778 10 31 eller 031- 13 85 60
eller kontakta oss via: info@vasaviktoria.se

Vad är komposit fasader?

Komposit fasader är en estetisk tandvårdsbehandling som innebär att en tandfärgad kompositresin appliceras på ytan av tänderna för att förbättra deras utseende. På Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg utförs estetisk tandvård av klinikens erfarna och kvalificerade tandläkare som dagligen behandlar både enkla och mer komplicerade behandlingar. 

Fördelar med komposit fasader

  • Kompositfasader är betydligt mer ekonomiska än porslinsfasader, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för budgetmedvetna patienter.
  • Behandlingen kräver minimal eller ingen slipning av den naturliga tandstrukturen, vilket bevarar mer av dina ursprungliga tänder.
  • Till skillnad från porslinsfasader, som ofta kräver omfattande förberedelser och slipning, kan kompositfasader appliceras på ett sätt som är mer reversibelt. Detta ger flexibilitet om du skulle vilja göra ändringar i framtiden.

Före&Efter

Se flera Före&Efter bilder