Akut tandvård

En plötslig olycka kan ske och behovet av akut tandvård kan komma precis när som helst på dygnet. Är just du i behov av akut tandvård i Göteborg? Med lång erfarenhet inom tandvård erbjuder vi alla kunder akut tandvård i Göteborg med hög kvalité.

Vid akuta besvär

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper dagligen kunder som är i behov av akut tandvård. Vi vet att tandvärk aldrig går att förbereda sig på och därför är viktigt att kunna få hjälp direkt när det behövs. Vi försöker alltid ge dig en tid inom 24 timmar och svarar dig inom en timme. Med mångårig erfarenhet erbjuder vi alla våra kunder akut tandvård av högsta kvalitét. Du ska inte behöva gå omkring och ha ont, därför vill vi finnas till hands när du behöver oss som mest.

När ska jag söka akut tandvård?

  • Olyckor eller trasiga tänder
  • Lösa eller tappade fyllningar
  • Inflammation i en tand
  • Visdomständer som bryter fram smärtsamt
  • Problem med tappade eller lösa kronor
  • Akuta kariesbesvär
  • Problem med implantat

Läs mer om förmåner för akut tandvård

Namn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer

Meddelande

Fast pris på akut tandvård

I allra första hand ser vi till att du blir av med din värk. En akut undersökning kostar 473 kr och efter det får du en kostnadsberäkning på den föreslagna behandlingen. Om vi inte lyckas bota dig helt vid första besökstillfället så bokar vi in en ny tid där vi kan färdigställa din behandling.

Boka tid för akut tandvård

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper dagligen kunder som är i behov av akut tandvård. Vi vet att tandvärk aldrig går att förbereda sig på och därför är viktigt att kunna få hjälp direkt när det behövs. Vi försöker alltid ge dig en tid inom 24 timmar och svarar dig inom en timme. Med mångårig erfarenhet erbjuder vi alla våra kunder tandvård av högsta kvalitét. Du ska inte behöva gå omkring och ha ont, därför vill vi finnas till hands när du behöver oss som mest.

Våra öppettider

Vår tandläkarmottagning erbjuder tider under vardagar från 07.00 till 19.00 samt lördagar 08.00 till 12.00. Vi jobbar ständigt för att så flexibelt som möjligt kunna hjälpa alla våra kunder som är i behov av akut tandvård i Göteborg med omnejd.

För akuta besvär prova i första hand att ringa oss på 031-138560

Alternativt kan du lämna ett meddelande här med ditt tel nummer så ringer vi upp så snart vi kan.

Ditt namn

Telefon

Ditt meddelande

BOKA
AKUT
RING