För akuta besvär prova i första hand att ringa oss på

Vasagatan 18, Göteborg
031-138 560

Kungsportsavenyen 30, Göteborg
031-778 10 31

Alternativt kan du lämna ett meddelande här med ditt tel nummer så ringer vi upp så snart vi kan.

Akut tandvård

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper dagligen kunder som är i behov av akut tandvård. Vi vet att tandvärk aldrig går att förbereda sig på och därför är viktigt att kunna få hjälp direkt när det behövs. Vi försöker alltid ge dig en tid inom 24 timmar och svarar dig inom en timme. Med mångårig erfarenhet erbjuder vi alla våra kunder akut tandvård av högsta kvalitét. Du ska inte behöva gå omkring och ha ont, därför vill vi finnas till hands när du behöver oss som mest.

 

Öppet vardagar och lördagar Snabbt svar • Akuttider oftast inom ett dygn • Fyll i formulär eller ring till oss

Boka tid för akut tandvård

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper dagligen kunder som är i behov av akut tandvård. Vi vet att tandvärk aldrig går att förbereda sig på och därför är viktigt att kunna få hjälp direkt när det behövs. Vi försöker alltid ge dig en tid inom 24 timmar och svarar dig inom en timme. Med mångårig erfarenhet erbjuder vi alla våra kunder tandvård av högsta kvalitét. Du ska inte behöva gå omkring och ha ont, därför vill vi finnas till hands när du behöver oss som mest.

När ska jag söka akut tandvård?

Olyckor eller
trasiga tänder

Lösa eller tappade
fyllningar

Inflammation
i en tand

Visdomständer som bryter
fram smärtsamt

Akuta
kariesbesvär

Problem med tappade
eller lösa kronor

Problem med
implantat

Olyckor eller
trasiga tänder

Lösa eller tappade
fyllningar

Inflammation
i en tand

Visdomständer som bryter fram smärtsamt

Akuta
kariesbesvär

Problem med tappade eller lösa kronor

Problem med
implantat

Priser på akut tandvård

I allra första hand ser vi till att du blir av med din värk. Om vi inte lyckas bota dig helt vid första besökstillfället så bokar vi in en ny tid där vi kan färdigställa din behandling. Innan någon åtgärd genomförs gör vi alltid en felsökning/undersökning för att fastställa problemets omfattning och lämpliga behandlingsalternativ. En vanlig smärtbehandling åtgärd som exempelvis inkluderar en tillfällig fyllning eller spolning av en visdomstand. Detta är den mest kostnadseffektiva lösningen för att lindra omedelbar smärta eller obehag.

Våra öppettider

Vår tandläkarmottagning erbjuder tider under vardagar från 07.00 till 19.00 samt lördagar 08.00 till 12.00. Vi jobbar ständigt för att så flexibelt som möjligt kunna hjälpa alla våra kunder som är i behov av akut tandvård i Göteborg med omnejd.

akut tandvård

Bokningsförfrågan för akut tandvård

Vid akuta besvär

Varje gång du kontaktar oss registrerar vi personuppgifter om dig. Personuppgifterna behövs för att kunna ge en god, säker och trygg tandvård. Personuppgifterna används också för att följa upp vår verksamhet och för att få en bild av våra patienters tandhälsa. De två lagar som reglerar hanteringen av personuppgifter inom vår verksamhet är Patientdatalagen och Dataskyddsförordningen.