Akut tandvård

AKUT TANDVÅRD

Är du i behov av akut tandvård i Göteborg? Ring oss på: 031-138560 eller kontakta oss via meddelandefunktionen på hemsidan. Vi försöker alltid ge en tid inom 24 timmar och svarar dig inom en timme. Med en lång erfarenhet inom tandvård erbjuder vi alla våra kunder akut tandvård i Göteborg av en hög kvalité.

Fast pris på akut tandvård

I första hand ser vi till att du blir av med din tandvärk. En akut undersökning kostar 473 kr och efter det så får du en kostnadsberäkning på den föreslagna behandlingen. Om vi inte lyckas bota dig helt vid första besökstillfället så bokar vi in en ny tid där vi kan färdigställa din tandvård.

Namn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer

Meddelande

Vid akuta besvär i Göteborg

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper kunder dagligen som är i behov av akut tandvård. Tandvärk går aldrig att förbereda sig på, därför är viktigt att kunna få akut tandvård när det behövs.

Boka tid för akut tandvård

Du kan alltid ringa oss för en rådgivning inför ditt besök. Du är välkommen att skicka en kort beskrivning av vad du önskar hjälp med, så kontaktar vi dig per mail eller telefon inom en timme under våra ordinarie telefontider. Ring oss på: 031-138560 eller kontakta oss via meddelandefunktionen på hemsidan.

Våra öppettider

Vår tandläkarmottagning erbjuder tider under vardagar från 07.00 till 19.00 samt lördagar 08.00 till 12.00. Vi jobbar ständigt för att så flexibelt som möjligt kunna hjälpa våra kunder som behöver akut tandvård.

För akuta besvär prova i första hand att ringa oss på 031-138560

Alternativt kan du lämna ett meddelande här med ditt tel nummer så ringer vi upp så snart vi kan.

Ditt namn

Telefon

Ditt meddelande

BOKA
AKUT
RING