För akuta besvär prova i första hand att ringa oss på

Vasagatan 18, Göteborg
031-138 560

Kungsportsavenyen 30, Göteborg
031-778 10 31

Alternativt kan du lämna ett meddelande här med ditt tel nummer så ringer vi upp så snart vi kan.

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård i Göteborg

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg utför vi estetisk tandvård. Stärk ditt personliga varumärke med ett vacker och karaktäristiskt leende. Med hjälp av estetisk tandvård hos Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg kan du genomföra justeringar av tändernas utseende. Genom modern teknik kan du förbättra både tändernas färg och form på det sätt som du önskar. Missfärgningar, mellanrum, ojämnheter och fula fyllningar behöver inte vara ett problem. Idag finns flera alternativa behandlingar för dig som önskar få ett vackrare leende med hjälp av estetisk tandvård i Göteborg.

Skalfasader

Komposit FASADER

Tandblekning

Estetisk tandvård i
Göteborg av hög kvalité

Genom att arbeta med högre förstoring och bättre belysning kan vi nu se sånt som var osynligt tidigare. Att arbeta i dental mikroskop är inte nytt i Sverige men har tidigare varit begränsat till specialisttandvård för rotfyllningar. Nu tar vi in det i allmän tandvården och höjer ribban för vad som är möjligt. Vi använder tekniken för att du som väljer skalfasader skall kunna spara så mycket av din egen tandsubstans som möjligt. När vi gör rotbehandlingar kan vi se allt vad vi gör och missar därför inga kanaler. Vid undersökningar upptäcks problemen tidigare och kan därför åtgärdas minimal invasivt och större behandlingar kan undvikas. Vid lagningar kan anslutningar mellan tand och fyllning inspekteras och kontrolleras på en nivå som aldrig varit möjligt tidigare. För dig som har höga krav på kvalité och utseende när det kommer till estetisk tandvård har Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg något unikt att vara stolta över.

estetisk tandvård utrustning

Välj en metod som passar dig

Tandblekning har blivit en vanlig metod för att få bukt med missfärgade eller gula tänder men vi kan även arbeta med skalfasader för dig som vill korrigera både färg och form. Med hjälp av tandreglering kan du förbättra både funktion och utseende på dina tänder. Läs gärna mer om våra behandlingar inom estetisk tandvård, eller boka en konsultation på vår mottagning i Göteborg.