För akuta besvär prova i första hand att ringa oss på

Vasagatan 18, Göteborg
031-138 560

Kungsportsavenyen 30, Göteborg
031-778 10 31

Alternativt kan du lämna ett meddelande här med ditt tel nummer så ringer vi upp så snart vi kan.

Tandreglering med Invisalign® 

Gratis konsultation med 3D-scanning – se resultatet på plats!

Vill du få rakare tänder? Kanske vill du justera en tand eller en hel tandrad? Varje månad erbjuder vi helt gratis konsultationer med 3D-scanning där du kan se resultaten med Invisalign® innan du bestämmer dig för behandlingen. Vi erbjuder en mer avancerad simulering där du får se det nya leendet i relation till ansiktet, helt gratis!

Konsultation för 0 kr – säkra din plats!

Begränsat antal platser varje månad. Säkra din plats och fyll i din information nedan.

Vald tjänst och klinik*

R

Minimal synlighet

R

Bekväm att använda

R

Beprövad metod

scanner för tandreglering

Invisalign – hur funkar det?

Invisalign är en modern behandlingsmetod som reglerar dina tänder med hjälp av en genomskinlig bettskena. Behandlingen passar alla som är över 18 år och är effektivt oavsett om du vill justera en enstaka tand eller en hel tandrad. Över 5 miljoner människor har förändrat sina leenden med hjälp av Invisalign tandreglering. Tillsammans tar vi fram en digital handlingsplan med moderna 3D-bilder som gör att vi kontinuerligt kan följa dina tänders utvecklingen.

Tandläkare Olof Ekdahl

Vi ser fram emot att hjälpa dig

Vi på Vasa Viktoria har lång och gedingen erfarenhet av reglera tänder med Invisalign. Att välja en långsiktig lösning för din tandreglering är ett klokt val för att uppnå ett tydligt och hållbart resultat. Hos oss kommer du få stöd och vägledning av certifierade tandläkare genom hela behandlingstiden. Hittills har vi hjälpt över 500 patienter att få sitt drömleende med Invisalign tandreglering. Kanska blir du vår nästa patient?

Nöjda kunder

Före & efterbilder

bild före behandling av tandreglering
efter behandling av tandreglering

Jag är oerhört nöjd med min Invisalign behandling på Vasa Viktoria Tandvård. Jag har länge funderat på att åtgärda och fixa till mina tänder och att ha fått möjligheten att göra detta med sådant snabbt resultat (ca 3 månader) känns fantastiskt. Bemötandet på kliniken är väldigt proffsigt och jag har fått snabb återkoppling och hjälp under hela behandlingen. Dessutom uppskattat att jag har fått flera efterkontroller och tandblekning till rabatt.

patient före/efter behandling

Se flera Före&Efter bilder