hätä hammashoito

En plötslig olycka kan ske och behovet av akut tandvård kan komma precis när som helst på dygnet. Är just du i behov av akut tandvård i Göteborg? Med lång erfarenhet inom tandvård erbjuder vi alla kunder akut tandvård i Göteborg med hög kvalité.

Akuuteissa häiriöt

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper dagligen kunder som är i behov av akut tandvård. Vi vet att tandvärk aldrig går att förbereda sig på och därför är viktigt att kunna få hjälp direkt när det behövs. Vi försöker alltid ge dig en tid inom 24 tuntia ja vastata sinulle tunnin kuluessa. Med mångårig erfarenhet erbjuder vi alla våra kunder akut tandvård av högsta kvalitét. Du ska inte behöva gå omkring och ha ont, därför vill vi finnas till hands när du behöver oss som mest.

När ska jag söka akut tandvård?

  • Olyckor eller trasiga tänder
  • Lösa eller tappade fyllningar
  • Inflammation i en tand
  • Visdomständer som bryter fram smärtsamt
  • Problem med tappade eller lösa kronor
  • Akuta kariesbesvär
  • Problem med implantat

Läs mer om förmåner för akuutti hammas-

Nimi (pakollinen)

E-post (pakollinen)

puhelinnumero

Viesti

Kiinteään hintaan hätä hammashoitoa

I allra första hand ser vi till att du blir av med din värk. Akuuttia tutkimus kustannukset 473 kr och efter det får du en kostnadsberäkning på den föreslagna behandlingen. Om vi inte lyckas bota dig helt vid första besökstillfället så bokar vi in en ny tid där vi kan färdigställa din behandling.

Varaa aika hätä hammashoitoon

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper dagligen kunder som är i behov av akut tandvård. Vi vet att tandvärk aldrig går att förbereda sig på och därför är viktigt att kunna få hjälp direkt när det behövs. Vi försöker alltid ge dig en tid inom 24 tuntia ja vastata sinulle tunnin kuluessa. Med mångårig erfarenhet erbjuder vi alla våra kunder tandvård av högsta kvalitét. Du ska inte behöva gå omkring och ha ont, därför vill vi finnas till hands när du behöver oss som mest.

Meidän aukioloajat

Meidän hammaslääkärin tarjoaa aikana arkipäivisin 07.00 että 19.00 ja lauantaisin 08.00 että 12.00. Vi jobbar ständigt för att så flexibelt som möjligt kunna hjälpa alla våra kunder som är i behov av akut tandvård i Göteborg med omnejd.

Akuutin ongelmat kokeile ensin soita 031-138560

Vaihtoehtoisesti voit jättää viestin täällä puhelinnumerosi ja soitamme niin pian kuin voimme.

Nimesi

Puhelin

Viestisi

VARAA
Akuutti
RENGAS