紧急牙科治疗

En plötslig olycka kan ske och behovet av akut tandvård kan komma precis när som helst på dygnet. Är just du i behov av akut tandvård i Göteborg? Med lång erfarenhet inom tandvård erbjuder vi alla kunder akut tandvård i Göteborg med hög kvalité.

在急性疾病

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper dagligen kunder som är i behov av akut tandvård. Vi vet att tandvärk aldrig går att förbereda sig på och därför är viktigt att kunna få hjälp direkt när det behövs. Vi försöker alltid ge dig en tid inom 24 小时和一小时内回复您. Med mångårig erfarenhet erbjuder vi alla våra kunder akut tandvård av högsta kvalitét. Du ska inte behöva gå omkring och ha ont, därför vill vi finnas till hands när du behöver oss som mest.

När ska jag söka akut tandvård?

  • Olyckor eller trasiga tänder
  • Lösa eller tappade fyllningar
  • Inflammation i en tand
  • Visdomständer som bryter fram smärtsamt
  • Problem med tappade eller lösa kronor
  • Akuta kariesbesvär
  • Problem med implantat

名字 (强制性)

E-后 (强制性)

电话号码

信息

紧急牙科护理固定价格

I allra första hand ser vi till att du blir av med din värk. 急性留学费用 473 kr och efter det får du en kostnadsberäkning på den föreslagna behandlingen. Om vi inte lyckas bota dig helt vid första besökstillfället så bokar vi in en ny tid där vi kan färdigställa din behandling.

书时间紧急牙科护理

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper dagligen kunder som är i behov av akut tandvård. Vi vet att tandvärk aldrig går att förbereda sig på och därför är viktigt att kunna få hjälp direkt när det behövs. Vi försöker alltid ge dig en tid inom 24 小时和一小时内回复您. Med mångårig erfarenhet erbjuder vi alla våra kunder tandvård av högsta kvalitét. Du ska inte behöva gå omkring och ha ont, därför vill vi finnas till hands när du behöver oss som mest.

我们的开放时间

我们的牙科诊所平日提供小时 07.00 至 19.00 和星期六 08.00 至 12.00. Vi jobbar ständigt för att så flexibelt som möjligt kunna hjälpa alla våra kunder som är i behov av akut tandvård i Göteborg med omnejd.

对于尖锐的问题首先尝试致电 031-138560

另外,您也可以在这里留言,与您的手机号码,我们将尽快,我们可以调用.

您的名字

电话

您的留言

BOOK
急性