Tandkirurgi

Tandkirurgi i Göteborg

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg utför vi tandkirurgi. Munhålan och dina tänder är ett känsligt område och fungerar inte allt som det ska kan hela din tillvaro bli lidande. Behöver du utföra ett ingrepp för att åtgärda dina besvär? Eller räcker det med lättare behandling? Vasa Viktorias tandläkarmottagning har tandkirurgi i Göteborg som ger dig svaret. Kom in till oss för konsultation kring din tandkirurgi och få snabbt svaret kring vilka åtgärder vi rekommenderar för att du ska bli kvitt dina problem.

 

Hur går det till?

Genom Vasa Viktoria Tandvård får du tillgång till erfaren tandkirurgi som utförs på plats i kliniken i centrala Göteborg. Vi hjälper dig med tandkirurgi som berör avlägsnande av visdomständer, borttagning av rotrester, kirurgisk behandling av tandlossning. Under våra ingrepp använder vi enbart testade, effektiva och skonsamma bedövningsmetoder som underlättar vårt arbete.

 

Tandkirurgi i Göteborg – olika typer av ingrepp

 

  • Visdomständer

Vår kirurg kan dra ut eller operera ut besvärande visdomständer, antingen innan de kommit fram eller om de inte får plats i käken.

  • Tandimplantat

Ibland kan det behövas ett tandimplantat. Då borras det ner titanskruvar i käkbenet varpå det fästs en krona, alltså den nya tanden, på skruven. Titan växer väldigt lätt fast i benvävnad.

  • Övrig tandkirurgi

Vår kirurg kan även behandla käkbensfrakturer, gomspalt, tumörer i munnen, ta vävnadsprover samt operera käkbenet vid tandreglering.

 

Så här går behandlingen till

Innan ett ingrepp ska göras i munnen gör vår kirurg en noggrann undersökning och tar röntgenbilder för att kunna rådgöra med läkare eller allmäntandläkare innan man utför ingreppet. Inför ingreppet använder vi skonsamma bedövningsmetoder. När operationen är klar sys snitten ihop.

 

Vasa Viktoria i Göteborg – boka tid för tandkirurgi

Vasa Viktoria Tandvård är din tandläkare i Göteborg som utför tandkirurgi.

Kom in till oss i Göteborg för en första gratiskonsultation med vår tandkirurg eller boka din tid på: 031-138560

För akuta besvär prova i första hand att ringa oss på 031-138560

Alternativt kan du lämna ett meddelande här med ditt tel nummer så ringer vi upp så snart vi kan.

Ditt namn

Telefon

Ditt meddelande

BOKA
AKUT
RING