soins dentaires d'urgence

En plötslig olycka kan ske och behovet av akut tandvård kan komma precis när som helst på dygnet. Är just du i behov av akut tandvård i Göteborg? Med lång erfarenhet inom tandvård erbjuder vi alla kunder akut tandvård i Göteborg med hög kvalité.

Dans les troubles aigus

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper dagligen kunder som är i behov av akut tandvård. Vi vet att tandvärk aldrig går att förbereda sig på och därför är viktigt att kunna få hjälp direkt när det behövs. Vi försöker alltid ge dig en tid inom 24 heures et vous répondre dans l'heure. Med mångårig erfarenhet erbjuder vi alla våra kunder akut tandvård av högsta kvalitét. Du ska inte behöva gå omkring och ha ont, därför vill vi finnas till hands när du behöver oss som mest.

När ska jag söka akut tandvård?

  • Olyckor eller trasiga tänder
  • Lösa eller tappade fyllningar
  • Inflammation i en tand
  • Visdomständer som bryter fram smärtsamt
  • Problem med tappade eller lösa kronor
  • Akuta kariesbesvär
  • Problem med implantat

Nom (obligatoire)

E-post (obligatoire)

Numéro de téléphone

Message

Prix ​​fixe sur les soins dentaires d'urgence

I allra första hand ser vi till att du blir av med din värk. Un frais d'étude de toxicité aiguë 473 kr och efter det får du en kostnadsberäkning på den föreslagna behandlingen. Om vi inte lyckas bota dig helt vid första besökstillfället så bokar vi in en ny tid där vi kan färdigställa din behandling.

temps du livre pour les soins dentaires d'urgence

Vasa Viktoria Tandvård i Göteborg hjälper dagligen kunder som är i behov av akut tandvård. Vi vet att tandvärk aldrig går att förbereda sig på och därför är viktigt att kunna få hjälp direkt när det behövs. Vi försöker alltid ge dig en tid inom 24 heures et vous répondre dans l'heure. Med mångårig erfarenhet erbjuder vi alla våra kunder tandvård av högsta kvalitét. Du ska inte behöva gå omkring och ha ont, därför vill vi finnas till hands när du behöver oss som mest.

Nos heures d'ouverture

Notre cabinet dentaire offre des heures en semaine 07.00 à 19.00 et le samedi 08.00 à 12.00. Vi jobbar ständigt för att så flexibelt som möjligt kunna hjälpa alla våra kunder som är i behov av akut tandvård i Göteborg med omnejd.

Pour des problèmes aigus essaient d'abord de nous appeler au 031-138560

Sinon, vous pouvez laisser un message ici avec votre numéro de téléphone et nous vous contacterons dès que possible.

Votre nom

Téléphone

Votre message

BOOK
AIGUË
BAGUE