VI SÖKER EN TANDSKÖTERSKA

Vasa Viktoria Tandvård växer och därför söker vi en tandsköterska till vår trevliga praktik centralt belägen i Göteborg .

Vi söker dig

Vi söker en glad och positiv person som är noggrann såväl i patientarbetet som i det administrativa.
Vi värdesätter god service och ett gott bemötande. En viktig del i ditt arbete är att möta kunder och deras anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Din profil

  • Du är en legitimerad tandsköterska gärna med några års erfarenhet.
  • I ditt arbete ingår undersöknings- och röntgenassistans åt tandläkare.
  • Kunskaper inom digital röntgen och Opus journalsystem är meriterande.
  • I dina arbetsuppgifter ingår delegerad patientbehandling samt administrativa uppgifter såsom till exempel kallelse, kostnadsförslag, remisshantering samt arbete i receptionen.
  • På Vasa Viktoria Tandvård lägger vi stort fokus på team tandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt och i team med kollegor.
  • God svenska i tal och skrift är ett krav.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

40 timmar/vecka – andra arbetstider kan diskuteras under intervjun.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang. Vi har förkärlek för bl.a. oikomishoito, esteettinen hammaslääketiede, allmän kirurgi och rotfyllningar. Tillsammans är vi ett härligt team som strävar efter hög kvalitet och nöjda patienter.

Om Oss

Vasa Viktoria Tandvård erbjuder avancerad tandvård av hög kvalitet. Meidän hammaslääkärin toimisto sijaitsee Göteborgissa risteyksessä Vasagatan ja Viktoriagatan.
Vi erbjuder tider under vardagar från 07.00 että 19.00 ja lauantaisin 08.00 että 12.00. Vi är fem legitimerad tandläkare, fem tandsköterskor och en tandhygienist.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan till marissaekdahl@gmail.com senast den 28 Helmikuu. Bifoga personligt brev, CV samt minst två referenser.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Marissa på mobil nummer 0709744407.
Följ oss gärna på facebook och Instagram.

Akuutin ongelmat kokeile ensin soita 031-138560

Vaihtoehtoisesti voit jättää viestin täällä puhelinnumerosi ja soitamme niin pian kuin voimme.

Nimesi

Puhelin

Viestisi

VARAA
Akuutti
RENGAS