Att äntligen kunna slappna av

Att äntligen kunna slappna av

Först vill jag vara tydlig med att det här är inget sponsrat inlägg, det här är helt spontant och verkligen uppriktigt menad beröm till en tandvårdsklinik som fått ordning på mig. Jag har inte gått till tandläkaren mer än akut sedan jag fyllde 16 år. Efter år av missbruk och ätstörningar och inga tandläkarbesök så kan ni kanske gissa hur mina tänder såg ut?
Nu sisådär femton besök och X antal tusenlappar senare så kan jag äntligen slappna av! Jag kan le utan att skämmas, jag kan skratta utan att behöva anstränga mig för att dölja mina tänder. Jag är faktiskt en helt ny människa. Att ha tänder som ser friska ut gör så otroligt mycket för psyket.
Jag är alldeles överväldigad av det färdiga resultatet, till och med så en och annan glädjetår rullade ner för kinden när jag kom hem. Det här är de absolut, utan tvivel, de bäst investerade pengarna någonsin!
s
Skillnaden mellan den här kliniken, framförallt Olof med tandsköterska, är följande:
Jag har ALLTID fått ett fantastiskt trevligt bemötande, inte fördömande på något sätt. Det har aldrig någonsin hänt tidigare när jag gått till tandläkare.
De har sett möjligheter och hittat lösningar där andra sagt att det finns inget att göra.
De har ringt och kollat så allt är OK efter behandling och de har haft stor förståelse för mina dumma frågor och olika paranojor.
Bor du i Göteborg och behöver en tandläkare så skall du absolut besöka Vasa Viktoria!

För akuta besvär prova i första hand att ringa oss på 031-138560

Alternativt kan du lämna ett meddelande här med ditt tel nummer så ringer vi upp så snart vi kan.

Ditt namn

Telefon

Ditt meddelande

BOKA
AKUT
RING